сончеви колектори

25 ГОДИНИ ИСКУСТВО

Производство на термални сончеви колектори

Feel free to look around

25 ГОДИНИ ИСКУСТВО

Производство на термални сончеви колектори

ОВЛАСТЕНИ ПРОДАВАЧИ

овластени продавачи

За територијата на Република Чешка и Република Словачка:

CZECH ECONOMIC TRADE S.R.O.

Адреса на фирмата: Jana Žižky 1140, 565 01 Choceň – Р. Чешка

E-mail: czecheconomictrade@gmail.com

ЗА ТЕРИТОРИЈАТА НА РЕПУБЛИКА ЧЕШКА, РЕПУБЛИКА СЛОВАЧКА И република полска:

autorizovaní prodejci

Адреса на фирмата: Grosslingova 4, 811 09 Bratislava – Staré Město – Р. Словачка

E-mail: daozeu@gmail.com

ЗА ТЕРИТОРИЈАТА НА РЕПУБЛИКА србија:

gas lider

Адреса на фирмата:  Beogradska 132b,11224 Vrčin – Белград, Р. Србија

E-mail: office@gaslider.rs

Веб-страницаwww.gaslider.rs

ЗА ТЕРИТОРИЈАТА НА РЕПУБЛИКА хрватска:

thermal-op d.o.o.

Адреса на фирмата: Brezovička cesta 2, 10000, Загреб – Р. Хрватска

E-mail: info@thermal.hr

Веб-страницаwww.thermal.hr