производи

navi-2СОНЧЕВ КОЛЕКТОР
СЕЛЕКТИВЕН - 2 М2

СОНЧЕВ КОЛЕКТОР
СЕЛЕКТИВЕН - 2,5 М2

СОНЧЕВ КОЛЕКТОР
„SELECTIVE CONTROL“ - 2 М2

СОНЧЕВ КОЛЕКТОР
„SELECTIVE CONTROL“ - 2,5 М2
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИПРЕДНОСТИ НА ПРОИЗВОДИТЕ

· Висока ефикасност благодарение на дизајнот на највисоко ниво

· Долг период на експлоатација поради употребата на висококвалитетни материјали

· Безбедносно калено соларно стакло

· Мала тежина на производите и лесен транспорт

· Висока отпорност на корозија поради елоксираниот алуминиум

· Брза монтажа